top of page

PAINT
PROTECTION FILM

Hvad er Paint Protection Film (PPF)?

Paint Protection Film, PPF, stenslagsfolie - eller lakbeskyttelsesfolie -  er en beskyttende film, som monteres på bilens lak. Filmen beskytter lakken mod stenslag, ridser, skrammer, insekter og fugleklatter. Folien er transparent (hvis gloss versionen vælges) og vil ikke kunne ses med det blotte øje. Udover at beskytte de dele som Immortal påføres på er den også super hydrofobisk. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at toppe folien op med en coating, voks ect. for at gøre den nem at holde ren. Folien kan bruges på hele bilen, og du kan vælge mellem fuld indpakning eller delvis folie montering.

AdobeStock_684091466.jpeg
Untitled93_45bab3f2-0c29-46d0-8b8b-ad05124301ff_800x.jpg.webp

Hos ProCoating bruger vi udelukkende PPF fra markedsledende CARPRO. CarPro Immortal PPF er en selvhelende lakbeskyttelsesfolie, som ikke kræver varmepåvirkning for at selvhele. Bliver folien ridset, vil den helt ned til -20% starte med at selvhele. Og på en almindelig dansk sommerdag, så vil den selvhele så hurtig at man knapt når at se det ske! Folien har en fantastisk klarhed, minimal "orange peel" og er nemt at installere. Og ligesom det kendes fra CARPRO's coatings, har den en fantastisk selvrengørende effekt som gør den nem at vedligeholde.

Selvhelene folier findes allerede i dag. Men her hvor den store forskel mellem Immortal og mange folier andre er - at Immortal ikke kræver varmepåvirkning for at selvhele. Immortal selvheler med det samme og virker allerede helt nede fra -20 grader. Og på varme dage, der vil den selvhele effekt være så hurtig - at man knapt nok kan se den ske!

Hvad gør PPF?

CARPRO Immotal PPF er den ultimative beskyttelse til bilens lak. Den beskytter lakken mod stenslag, ridser, skrammer, insekter og fugleklatter. Folien er transparent (hvis gloss versionen vælges) og vil ikke kunne ses med det blotte øje. Udover at beskytte de dele som Immortal påføres på er den også super hydrofobisk. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at toppe folien op med en coating, voks ect. for at gøre den nem at holde ren. 

Glasfuld eller Matte PPF? 

Immortal kan fåes i 2 forskellige versioner. En tradition glansfuld/gennemsigtig version hvor overfladen originale farve skinner igennem. Men herudover fåes den også i en Matte version, som tilfører overfladen påføres et satin/matte look. Påføres den matte version f.eks. på en hvid bil med metallic eller perlemor, så vil farven ændre sig til at ske "frosted" ud - men hvor man stadig kan fornemme metalfarven/perlemor inden under. Det ser vanvittig godt ud!!

AdobeStock_169260090.jpeg
bottom of page