top of page

OM OS

ProCoating er en lille familieejet virksomhed med udspring i en passion og kærlighed til bilpleje. Som professionel tilbyder af high-end bilplejeløsninger er vi relativt nye på markedet, men vores historie startede tilbage i 90erne. Dengang var keramiske coatings ikke opfundet - men håndværket som ligger i detailing og poleringsprocessen stod lige så stærkt som i dag.

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Youtube

KONCEPT

Vores koncept handler om at sætte detaljerede rutiner og teknikker i system. Vaske og renseprocessen, prep, polering og lakbeskyttelse. Med det samme vi får en ny bil ind starter rutiner som alle er lavet med henblik på at opnå det bedst mulige slutresultat. Nogle er simple og skal bare huskes, andre tager flere arbejdsdage, men fælles for alle er tanken bag og håndværket som i sidst ende giver et slutresultat som hver gang skal overgå kundens forventning. Detailing handler om at bilen behandles individuelt baseret på dens stand, ønske om finish, beskyttelsegrad og budget. 

ProCoating består af Monalisa Egelund som er Direktør og Administrativ Leder og Magnus Sivertsvoll som er Detailer og Daglig Leder. 

TEAMET

bottom of page