top of page
AdobeStock_164247113_edited.jpg

KERAMISK COATING 

Hvad er keramisk coating?

Til trods for at bilens lak er designet til at beskytte, er den i sig selv meget sårbar ovenfor skader fra miljøpåvirkninger som UV-stråler, fuglelort, insekter og vejsnavs. Det er her keramisk coating kommer ind i billedet. Keramisk coating er en avanceret og kemisk sammensat formel, der danner en usynlig beskyttende barriere, når den påføres bilens overflade. Denne barriere fungerer som et ekstra og solidt lag, der beskytter lakken mod skadelige elementer. 

 

Coatingen er designet til at binde sig tæt til klarlakken og danne en stærk og beskyttende forsegling. Dette skaber en holdbar og vandafvisende overflade, der afviser vand og snavs. Resultatet er en dyb glans og en usædvanlig beskyttelse, der varer i årevis.

Sammen med den indledende lakkorrektion, som mere end halverer den originale friktion i lakken, vil en keramisk coating yderligere bidrage til at lakken aldrig bliver den samme igen. Den nye struktur vil til enhver laktype være meget mere kemiresistent, hård, hydrofobisk og vigtigst; meget glattere. Efter behandling vil der gå meget længer inden bilen bliver beskidt. Og når det er tid til en vask, vil den glatte overflade være meget nem at pleje, sådan at lakken skånsomt kan vedligeholdes på den lange bane.  

AdobeStock_563926935.jpeg

FÆLG COATING 

Fælgene tages af og rengøres grundigt. Derefter påføres coating på yder- og indersiden af ​​fælgene, samt bremsekaliprene. De hydrofobe egenskaber (vand- og smudsafvisende) af denne coating forhindrer genstridigt bremsestøv i at sætte sig fast på fælgene. Polering af fælge er altid muligt mod merpris afhængig af fælgtype. Når du først har coatet dine fælge så er det slut med at bruge fælgrens ved regelmæssig vedligeholdelse. Du kan blot bruge din ynglings shampoo og din højtryksrenser - så er dine fælge rene og står kniv skarpt!

Gennemsnitlig holdbarhed: Op til 12 måneder.

Pris fra 1.990 inkl moms

INTERIØR COATING 

Læder og vinyl slides og misfarves med tiden. Dels af ind/udstigning, transfer fra jeans samt ved berøring af de forskellige overflader, men også ved den konstante ændring af varme/kulde samt ved solens UV-stråling. Keramisk coating beskytter læderet mod disse forhold og gør det meget nemmere at vedligeholde. Vi benytter en dedikeret coating til at beskytte overflader i naturligt eller kunstlæder. Denne behandling vil have langt længere holdbarhed end en traditionel forsegler eller conditioner.

Gennemsnitlig holdbarhed: Op til 12 måneder.

Pris fra 1.990 inkl moms

AdobeStock_293568966.jpeg
AdobeStock_303505522_Editorial_Use_Only.jpeg

RUDE COATING 

Giver maksimal synlighed under regnfulde eller vinterforhold. Ved en hastighed på ±50 km/t glider vandet bogstaveligt talt af vinduerne. Glasset får en flot klarhed. Hernæst beskytter den glasset mod ridser fra viskerne og fra almindelig vedligehold fra vask. Både forruden og sideruderne kan behandles.

 

Gennemsnitlig holdbarhed: Op til 12 måneder.

Pris fra 1.490 inkl moms

bottom of page