top of page

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad kan man forvente af en keramisk coating?

En keramisk coating, uanset type vil i alle tilfælde beskytte lakken, gøre den hydrofobisk, kemiresistent og letstelt. I hvilken grad afhænger af type behandling bilen får. 

Hvad er forskellen på den klargøring forhandler tilbyder og det I tilbyder?

Klargøring handler om at bilen skal blive flot på kortest mulig tid. Alle biler/laktyper behandles ens og det er ikke lagt vægt på holdbarhed i behandlingen. En klargøringspolering har typisk en holdbarhed på 1-3 måneder mens i detailing branchen benytter vi certificerede High End keramiske coatings med op til 10 års garanti. Inden ændrer vi lakkens struktur mekanisk sådan at vi opnår en “true” finish, ikke en finish som går tilbage til den gamle efter nogle vask.

Hvordan vedligeholdes bilen når den har en coating?

Coatings virker lidt anderledes end en voks eller lakforsegler. Hvor man ved førstnævnte skal vaske ph neutralt for at ikke fjerne beskyttelsen er en keramisk coating kemiresistent. Det betyder at du kan benytte alkaliske midler og få en helt ren bil, samtidigt som du holder coatingen i topform. Vi anbefaler også brug af keramiske vedligeholdsmidler jævnligt, noget vi rådgiver alle vores kunder i. 

Hvor ofte skal bilen ind til recoating/inspection for at beholde garantien? 

Vi stiller ingen specielle krav for at garantien skal bibeholdes. De coatings vi benytter er så holdbare at selv om de midlertiddigt taber effekt på grund af manglende/forkert vedligehold vil de i langt de fleste tilfælde kunne bringes tilbage i topform med en vedligeholdsvask/dekontaminering. Nogle af vores kunder vælger at give bilen en coating reset efter 1 eller 2 år men det er ikke et krav vi stiller.  

Hvor finder jeg bilplejeprodukter til min bil?

Det findes pt ingen fysiske butikker/kæder i Danmark som forhandler professioneller bilplejeprodukter. De gode produkter finder du imidlertid nemt online. Vores primære leverandør, CarCarefreaks.eu er landet største på professionelle bilplejeprodukter til privat og erhverv og er specialister på vedligehold af biler som har fået en keramisk coating. Vi tilbyder også produkter fra blandt andet CARPRO i vores shop, som er perfekte til nemt og effektivt vedligehold af bilen efter behandling. 

Hvor lang holdbarhed har en keramisk coating?

Det afhænger af hvilken coating det er tale om og hvilken behandling bilen ellers har fået. ProCoating tilbyder keramiske coatings fra blandt andet CarPro, Artdeshine og SPS med op til 10 års garanti. Nogle af vores specielle behandlinger har også livstidsgaranti. 

bottom of page