top of page
30% rabat på lakkorrektion, PPF og keramisk coating fra CARPRO

ProCoating er stolte af at annoncere at vi nu udvider vores tilbud af behandlinger fra markedsledende CARPRO.

Vi kan nu tilbyde det fulde sortiment af keramiske coatings og med introduktionen af CQuartz Finest Reserve, som er CARPRO´s flagship produkt, arbejder vi nu med 3 niveau af keramisk lakbeskyttelse. 

Den første er en certificeret, forsikringsgodkendt 1-komponent keramisk coating med CARPRO CQuartz Professsional som tilbyder uovertruffen kemiresistens, styrke, glans og hydrofobiske egenskaber. Intropris fra 6.990 inkl moms. 

Fines reserve.jpg

Den anden er en certificeret, forsikringsgodkendt 2-komponent keramisk coating med CARPRO Dquartz og CQuartz Professsional. 2-komponent systemet tilbyder markedsledende styrke med op til 6+ points på H-skalaen samt kemiresistens, styrke, glans og hydrofobiske egenskaber. Intropris fra 8.490 inkl moms. 

CARPRO Finest Reserve er vores flagshipcoating

Sidste skud på stammen er en certificeret, forsikringsgodkendt 2-komponent keramisk coating med CARPRO Dquartz og CQuartz Finest Reserve, som er CARPRO´s flagship coating. Dette nye 2-komponent system er den ultimative løsning for opgaver hvor kun det bedste er godt nok.  Systemet tilbyder markedsledende styrke med op til 6+ points på H-skalaen samt kemiresistens, styrke, glans og hydrofobiske egenskaber med. Med CARPRO Quartz Finest Reserve opnåes behandlingens fulde styrke fra dag 1 med IR-hærding.  Det betyder at det fulde glansniveau, kemiresistens og mekanisk styrke er tilgængeligt umiddelbart uden at ejeren skal tage hensyn til efterhærding.  Intropris fra 10.990 inkl moms. 

Videoen viser en Porsche GT3 Touring og dens glansniveau efter at lakken har blivet behandlet med en 2-komponent keramisk coating fra CARPRO. Lakken har nu en friktion på 1/4 til 1/5 af originalt, noget som ikke kun giver en fantastisk glans men også gør at lakken meget nemt og skånsomt kan rengøres på en effektiv måde, sådan at sammme finish kan opnås gang efter gang i årevis. 

CARPRO IMMORTAL PPF

CarPro Immortal PPF er en selvhelende lakbeskyttelsesfolie, som ikke kræver varmepåvirkning for at selvhele. Bliver folien ridset, vil den helt ned til -20% starte med at selvhele. Og på en almindelig dansk sommerdag, så vil den selvhele så hurtig at man knapt når at se det ske ! Folien har en fantastisk klarhed, minimal "orange peel" og er nemt at installere. Og ligesom det kendes fra CarPro's coatings, har den en fantastisk selvrengørende effekt som gør den nem at vedligeholde

 

Selvhelende folier findes allerede i dag. Men her hvor den store forskel mellem Immortal og mange folier andre er - at Immortal ikke kræver varmepåvirkning for at selvhele. Immortal selvheler med det samme og virker allerede helt nede fra -20 grader. Og på varme dage, der vil den selvhele effekt være så hurtig - at man knapt nok kan se den ske.

Hvad gør PPF ?

CarPro Immotal PPF er den ultimative beskyttelse til bilens lak. Den beskytter lakken mod stenslag, ridser, skrammer, insekter og fugleklatter. Folien er transparent (hvis gloss versionen vælges) og vil ikke kunne ses med det blotte øje. Udover at beskytte de dele som Immortal påføres på er den også super hydrofobisk. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at toppe folien op med en coating, voks ect. for at gøre den nem at holde ren. 

 

Glasfuld eller Matte PPF ? 

Immortal kan fåes i 2 forskellige versioner. En tradition glansfuld/gennemsigtig version hvor overfladen originale farve skinner igennem. Men herudover fåes den også i en Matte version, som tilfører overfladen påføres et satin/matte look. Påføres den matte version f.eks. på en hvid bil med metallic eller perlemor, så vil farven ændre sig til at ske "frosted" ud - men hvor man stadig kan fornemme metalfarven/perlemor inden under. Det ser vanvittig godt ud !!

CRARPRO Immortal PPF

Om ProCoating
ProCoating er en lille familieejet virksomhed med udspring i en passion og kærlighed til bilpleje. Vi har leveret professionelle high-end bilplejeløsninger siden 2019 men vores historie startede tilbage i 90erne. Dengang var keramiske coatings ikke opfundet men håndværket som ligger i detailing og poleringsprocessen stod lige så stærkt som i dag.

 

KONCEPT
Vores koncept handler om at sætte detaljerede rutiner og teknikker i system. Vaske og renseprocessen, prep, polering og lakbeskyttelse. Med det samme vi får en ny bil ind starter rutiner som alle er lavet med henblik på at opnå det bedst mulige slutresultat. Nogle er simple og skal bare huskes, andre tager flere arbejdsdage, men fælles for alle er tanken bag og håndværket som i sidst ende giver et slutresultat som hver gang skal overgå kundens forventning. Detailing handler om at bilen behandles individuelt baseret på dens stand, ønske om finish, beskyttelsegrad og budget. 

Porsche GT3 Touring

Videoen viser de hydrofobiske egenskaber i lakken til en Porsche Taycan ca 12 md efter den har blivet behandlet med en 2-komponent keramisk coating fra CARPRO. 

bottom of page