top of page

Vi har sommeråbent hver dag i hele Juli og August

BESKYT DIN
INVESTERING MED COATINGS FRA CARPRO

ProCoating er stolte af at annoncere at vi nu udvider vores tilbud af behandlinger fra markedsledende CARPRO. Vi kan nu tilbyde det fulde sortiment af keramiske coatings og med introduktionen af CQuartz Finest Reserve, som er CARPRO´s flagship produkt, arbejder vi nu med 3 niveau af keramisk lakbeskyttelse. 

STAGE 1.jpg

Videoen viser en bil behandlet med CARPRO DQuartz og CQuartz Professional keramisk coating:

BEHANDLINGEN

rr-sport-coating-trim.jpg

1

Vask/dekontaminering

Behandlingen starter alltid med en grundig vask og dekontaminering som sikrer grundlaget for det videre forløb. Bilen spules med højtryk og håndvaskes  med relevante midler som vil fjerne voks/fedtstoffer, flyverust, tjære og mineraler. Målet er en overflade som er egnet til lakkorrektion og hvor eventuelle defekter kan afdækkes.

2

Lakkorrektion

Lakkorrektion er en process som er 100% individuel fra bil til bil. Nye biler har typisk lakfejl fra produktion og skader fra transport eller klargøring mens ældre biler har ætseskader, vaskeridser og aftørringsridser i forskellig grad. Maskinel lakkorrektion tilpasses lakkens behov og vil reducere defekter med mellem 50-90% afhængig af formål og metode.

3

Lakbeskyttelse

Coating kommer som sidste trin i processen. Den kan kun påføres en lak som er 100% fedtfri og preppet og er en flydende væske som med det aktive stof og en overføringsvæske. Den påføres lakken med en applikator og efter en angiven tid - som afhænger af type coating, temperatur, luftfugtighed og flere andre faktorer - aftørres igen på en bestemt måde.  

KONTAKT OS

Metalgangen 12

2690 Karlslunde

31241879

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram

Tak for din besked

bottom of page