top of page
header.jpg
GRAPHENE COATING MED 25% RABAT

Dette er en komplet beskyttelsespakke perfekt for dig som har en helt ny bil eller en som er under 12 måneder gammel. Det er en stor fordel at give bilen en semi-permanent keramisk lakbeskyttelse så tidligt som mulig. Bilen holder sig pæn meget længere og bliver meget nemmere at holde pæn for dig som ejer. 

 

Vores 7 års Graphene keramisk coatings er et certificeret High End produkt, specielt udvalgt til opgaven fra en af markedets mest velrenommerede producenter.   

web kampagne 2.jpg

Nano Graphene Coating fra Artdeshine, er en certificeret coating baseret på polydimenthylsiloxan og grafit. Coatingen kan bruges til at forsegle lak, plast, klarfilm og folier og har den særlige egenskab at den kan reducerer den kemiske reaktion når bla. metalpartikler og mineraler sætter sig på overfladen og udsættes for UV. Det reducerer risiko'en for f.eks. kalkpletter og mindsker ridser og skader forudsaget herved ved at der vaskes oven i forurenet lak. Grundet sit indhold af Graphene, tilfører den lakerede overflader en fantastisk glans og en ekstrem glat overflade - hvilket gør den efterfølgende vedligeholdelse af køretøjet utrolig nem.

web kampagne 3.jpg

FORDELE

01

Din bils lak er beskyttet mod ætseskader, UV-skader og aftørringsridser

03

Når det er tid for vask kan denne foregå meget nemt, hurtigt og skånsomt

02

Lakken bliver selvrensende sådan at det går meget længre inden den bliver beskidt

04

Med fornuftigt vedligehold vil den flotte finish og hydrofobiske egenskaber beholdes på ubestemt tid

HVAD SKAL DU FORVENTE?

Styrke, kemiresistens og frikrion er alle ting man ikke kan se med det blotte øje. Men det man kan se, og vurdere en keramisk coating efter er hvor hydrofobisk den er på den lange bane. Videoen nedenfor viser en Tesla Model Y, 6 måneder efter den fik Nano Graphene V3. Bilen er en daily driver som kører meget på motorvej og videoen viser bilen efter en let forvask. I løbet af de 6 måneder siden bilen blev behandlet, har den kørt igennem en vinter med rekordmeget salt på vejerne. Forhold som nemt ville tage pusten fra de fleste andre coatings, og absolut alle traditionelle typer lakbeskyttelse.  

HVAD ER MED I PAKKEN?

🔹Komplet udv vask og lakrens med kemisk/mekanisk dekontaminering 

🔹Maskinel lakkorrektion med 40-60% reduktion af defekter samt optimal glans og dybde. 

🔹Dørfalser, fælger, eksteriørdetaljer og glas behandles

🔹High End Graphene keramisk coating med 7 års garanti fra ArtDeshine i Singapore. 

 

Er din bil over 12 månederd gammel - tag kontakt - så finder vi en løsning med udvidet lakkorrektion, så også den kan få en certificeret keramisk coating til tilbudspris. 

 

Besøg vores profiler på sociale medier for at høre mere om hvad mange af vores kunder fortæller om sine oplevelser. Her kan du også se vores arbejde og projekter både før-, under- og efter behandling. 

 

Kontakt os nedenfor i dag for booking, vi har et begrænset antal pladser. 

KONTAKT OS

Tak for din besked!

bottom of page